Jdi na obsah Jdi na menu
 


UCHAZEČ O ZAMĚSTNÁNÍ

 

 
Vyhledávač volných pracovních míst.
Volné pracovní příležitosti,které nabizí vyhledávač volných pracovních pozic úřadů práce v celé ČR na portálu MPSV nabízí tyto služby:
Zvolíte okresní město ve kterém se pokoušíte sehnat zaměstnání.Dále pak zadáte úroveň Vašeho dosaženého vzdělání(základní,vyučen,středoškolské s maturitou,vysokoškolské).Pak již jen kliknete na nápis hledat a zobrazí se Vám aktuální volná pracovní místa v daném regionu s dosaženým vzděláním,které jste sami zvolili.
Výsledky hledání volných pracovních příležitostí zobrazují název požadované profese,pracoviště firmy se všemi kontaktními údaji(adresa,telefon,mobilní telefon,e-mail).
Dále následuje popis pracovní pozice,směnnost,délku pracovního úvazku,typ pracovního úvazku,minimální stupeň Vašeho vzdělání,datum nástupu do pracovního poměru,výše mzdového ohodnocení,požadované jazykové znalosti(aktivně nebo pasivně).
A nakonec datum,kdy bylo volné praovní místo vloženo do vyhledávání volných pracovních míst na úřadech práce pomocí vyhledávače volných pracovních příležitostí na portálu MPSV.
Nabídka volných pracovních příležitostí je denně aktualizována.
 
Najdete zde mapu a seznam všech 14 krajských poboček úřadu práce na portálu MPSV.
Po kliknutí na na příslušnou krajskou pobočku úřadu práce se Vám zobrazí všechna kontaktní místa v daném kraji.Kontaktní místa většinou sídlí v okresních městech.
Následně si zvolíte kontaktní místo,které je nejblíže Vašemu bydlišti(trvalému pobytu,který je uveden v občanském průkazu) a objeví se Vám rozpis úředních hodin pro veřejnost v dané pobočce úřadu práce.
Uchazeči o zaměstnání se mohou zaregistrovat pouze na pobočce úřadu práce kam patří podle místa trvalého pobytu.Na jiných místech budete s žádostí o zprostředkování zaměstnání slušně,ale nekompromisně odmítnuti.
 
Aktualizované znění zákoníku práce.
Zákoník práce obsahuje 396 paragrafů a přílohu - Charakteristiky platových tříd.
Zákoník práce je průběžně aktualizován.